fbpx

logo EPG

Începe școala!!! Entuziasm și energie la cote maxime

La fiecare început de septembrie, simțim și noi entuziasmul juniorilor, legat de începerea școlii.

Nerăbdarea revederii prietenilor și colegilor, bucuria de a împărtăși povești și peripeții din timpul vacanței, noutăți despre personajele preferate din jocuri video și desene animate... Energie!, la cote maxime 😊 - firesc și natural.

Uneori, energia debordantă se consumă treptat începând cu primele zile de școală. Entuziasmul scade odată cu programul încărcat și regulile școlii.

 Ce pot face părinții pentru a menține entuziasmul și energia copiilor?

Atunci când copiii devin obosiți, uneori irascibili sau frustrați, este un semn că sunt copleșiți de multitudinea de activități... La aceste stări pot contibui schimbarea anotimpului și modificarea alimentației, deoarece mai puține ore de lumină naturală și scăderea temperaturii consumă mai multă energie.

Noi, părinții, putem să schimbăm ritmul și să luăm lucrurile mai încet. Ideal, am putea adopta un sistem de îndrumare și educare a juniorilor prin distracție și stimulare a curiozității naturale. În acelați timp, este importantă menținerea imunității sănătoase a copilului și aportul de vitamine și minerale din surse naturale.

Produsele naturale contribuie la imunitatea sănătoasă și la energia copiilor

Numite generic “produse naturiste”, extractele naturale aduc cu ele toată energia și bunătatea plantelor din care sunt făcute. Un loc special îl au produsele gemoterapice – adică cele extrase din muguri, mlădițe și alte părți tinere de plante. Acestea este demonstrat că au în compoziție atât vitamine naturale, cât și alte substanțe benefice care ușurează acțiunea vitaminelor în organism.

Energotonic junior® de la PlantExtrakt este o gamă de siropuri și soluții naturale pentru copii energici și sănătoși. Compoziția lor include extracte gemoterapice capabile să contribuie la menținerea imunității sănătoase și care aduc aport de vitamine și minerale din surse naturale.

Iată de ce sunt speciale siropurile naturale Energotonic junior® de la PlantExtrakt:

  • Conțin gemoterapice, obținute prin extracție la rece, din plante proaspete. Astfel, ele păstrează intactă forța vitală din muguri și mlădițe.
  • Conțin siropuri naturale din fructele de pădure, realizate la rece. Fructele de pădure păstrează și ele toate vitaminele și mineralele, deoarece nu sunt fierte.
  • Sunt siropuri fără coloranți și fără arome artificiale.
  • Au gust bun, natural, datorat exclusiv sucului de fructe și extractelor de plante din compoziție.

Siropurile naturale Energotonic junior® de la PlantExtrakt aduc energie, tonus, bucurie și sănătate.

Începeți școala cu Energotonic junior® Vitamine și Energotonic junior® Paraziți

Energotonic junior® Vitamine este o combinație de extracte naturale din plante și un complex de vitamine esențiale. Contribuie la menținerea imunității sănătoase și pentru un nivel optim de energie pentru copii.

Energotonic junior® Paraziți conține extracte de plante cu rol în purificarea tractului digestiv și eliminarea paraziților. Ameliorează manifestările din parazitozele intestinale, prin susținerea digestiei și funcționarea normală a mucoasei gastrice și intestinale. Un tub digestiv sănătos, înseamnă un copil mai bucuros!

Iubirea și prețuirea părinților pentru copii, împreună cu grija pentru sănătate pe care o aduc siropurile naturale Energotonic junior® de la PlantExtrakt, sunt de mare ajutor pentru a menține entuziasmul și energia la cote maxime!