logo EPG

Se pune un accent deosebit pe calitatea produselor, verificările şi testările începând de la controlul purităţii materiilor prime, ambalajelor, continuând cu produsele intermediare, până la produsul finit.

Toate produsele fitoterapice şi homeopatice Plantextrakt sunt fabricate şi controlate conform unor normative, precum Farmacopeea Europeană, Farmacopeea Homeopată Germană, Farmacopeea Franceză sau a specificaţiilor proprii, elaborate în cadrul departamentului Cercetare - Dezvoltare .

calitate plantextrakt

Conform procedurilor de asigurare a calităţii, fiecare etapă din procesul de fabricaţie este strict supravegheată de controlori în proces şi înregistrată în documentaţia de fabricaţie a produselor.

calitate plantextrakt

Materiile prime, produsele intermediare şi produsele finite sunt analizate în laboratoarele de Control al calităţii – pentru fiecare serie de fabricaţie - în ceea ce priveşte caracteristicile organoleptice, fizico-chimice şi continuţul în substanţe active, folosind metode analitice moderne.

Produsele finite sunt livrate cu certificat de analiză care le atestă calitatea.

calitate plantextrakt

Pentru produsele care se trimit pe pieţe externe, certificatele de analiză se emit în limba engleză, germană sau italiană, iar la cererea beneficiarului poate fi eliberată documentaţia completă a produsului, conform cerinţelor Uniunii Europene.

calitate plantextrakt

PlantExtrakt deţine certificarea BPF /GMP - Bună Practică de Fabricaţie - Good Manufacturing Practice - o certificare a sistemului de Asigurare a Calităţii - emisă de către Agenţia Naţională a Medicamentului.