logo EPG

Vitalitate sporită și imunitate sănătoasă - beneficii promise de Polygemmma Imunitate și Vitalitate

Corpul omenesc a fost studiat de-a lungul timpului până în cele mai mici detalii. Corpul omenesc încă ascunde himere care stârnesc curiozităţi şi provoacă contradicţii. Este cel mai ierarhizat sistem biologic cunoscut. Dispune de sisteme de autoreglare integrate care îndeplinesc funcţii specializate. Corpul uman este o enciclopedie pe care puţini reuşesc să o parcurgă în profunzime.

Cu toate acestea, se știe că funcționarea optimă a corpului nostru are ca rezultat o imunitate sănătoasă și vitalitate sporită.

Există momente în care oricât am urmări să avem o dietă echilibrată, să ne hrănim cu cele mai potrivite și benefice alimente, să facem activități fizice, poate am avea nevoie și de un sprijin suplimentar. Pentru sistemul imunitar. Pentru o vitalitate sporită. Pentru o sănătate curată.

Polygemma Imunitate și vitalitate este un supliment 100% natural, care conține extracte din 5 plante active de înaltă calitate: Porumbar muguri, Mesteacăn pufos muguri, Turmeric rădăcină, Soc inflorescențe, Orz verde.

Oferă vitalitate, imunitate și sănătate plămânilor și a căilor respiratorii

Extractele din Porumbar și Mesteacăn pufos sunt obținute prin prelucrarea  în stare proaspătă a mugurilor, proces prin care se asigură extracția unui bogat complex de compuși activi. Procesul de prelucrare în stare proaspătă a părților tinere de plante este specific gemoterapiei. Este principiul de bază al gemoterapiei.

Turmericul conține compuși bioactivi cu proprietăți terapeutice. Curcumina este principalul ingredient activ din turmeric. Are efect antiinflamator puternic, fiind și un antioxidant foarte puternic. Pe lângă aceastea, peste 300 de studii clinice atestă și efectele imunomodulator și antiviral al curcuminei.

În ce privește extractul din inflorescențe de Soc, principalii compuși cu proprietăți relevante imunostimulatoare, antimicrobiene și antivirale sunt din clasa flavonidelor și a compușilor polifenolici. Extractul din inflorescențe de Soc are siguranță la utilizare, fiind benefic în prevenirea și combaterea multor agenți patogeni.

Utilizarea Orzului  poate fi benefică în diferite afecțiuni. Efectele cele mai cunoscute sunt: antiinflamator, antioxidant, protector împotriva oboselii, în caz de carențe de calciu, îmbunătățirea memoriei și nu în ultimul rând este imunomodulator.

Includerea extractelor de Turmeric, Soc și Orz de în Polygemma Imunitate și vitalitate, vine în întâmpinarea persoanelor devitalizate, pentru susținerea sistemului imunitar, activându-l, luptând cu agenții patogeni, oferind vitamine, minerale și energie din surse naturale. Ajută la menținerea sănătății.

Ingredientele active oferă sprijin întregului organism.

Plantele din această formulă au fost selectate de specialiștii în gemoterapie și fitoterapie de la PlantExtrakt, pentru a lucra în sinergie, în vederea unei eficiențe maxime. Beneficiile vizibile pentru sănătate pot fi văzute după prima cură.

Chiar dacă suntem în general activi și sănătoși, Polygemma Imunitate și Vitalitate, este o formulă minunată care poate fi utilizată periodic pentru a ne menține sănătatea generală bună. O sănătate curată.