fbpx

logo EPG

* câmpuri obligatorii
Sunt specialist din domeniul sănătății *Operatorul, S.C. Plantextrakt S.R.L., prelucrează datele personale furnizate de dumneavoastră în următoarele scopuri:

  • Informări (pe email și telefon - SMS) referitoare la acțiunile/manifestările științifice pe care le organizăm/sponsorizăm;
  • Informări online (newsletter transmis pe adresa dvs. de email) referitoare la produsele pe care le fabricăm și manifestările științifice pe care le organizăm/sponsorizăm.

Datele cuprinse în acest formular vor fi tratate confidenţial, în conformitate cu prevederile Regulamentului 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (denumit în cele ce urmează GDPR).

GDPR este un act legislativ cu un puternic impact la nivelul Uniunii Europene și reprezintă o schimbare majoră a cadrului de reglementare actual privind protecția datelor cu caracter personal, introducând o serie de cerințe noi și complexe.

Conform legislaţiei în vigoare, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveţi dreptul de informare și consultare a informațiilor vizate, actualizarea informațiilor vizate, restricționarea și opunerea în prelucrarea informațiilor
vizate, ștergerea informațiilor vizate.

Pentru exercitarea acestor drepturi vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la S.C. Plantextrakt S.R.L., localitatea Rădaia, jud. Cluj pe email : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.).