logo EPG

Nas înfundat - este suficient să folosim doar spray-uri sau picături nazale?

Ce să facem când avem nasul înfundat?

Atunci când avem nasul înfundat, care curge, sau când nu respirăm bine pe nas, cel mai probabil ne gândim să mergem la farmacie... Unde este cea mai apropiată farmacie? De unde pot lua picături sau spray care să desfunde nasul?

Când utilizăm picături sau spray pentru nas, observăm că acestea ușurează pe moment respirația, dar nu scad inflamația și nu fluidizează mucusul dens. În cazul unei imunități slăbite, pot apărea complicații, precum rinosinuzită sau otită.

Pentru a contribui la sănătatea tractului respirator și a sinusurilor, este important să utilizăm un produs fitoterapic, asociat picăturilor sau sprayului de nas. Conform ghidului european pentru rinosinuzită (EPOS 2020), fitoterapicele sunt recomandate încă de la debutul unei răceli care se manifestă cu nas înfundat. Efectul fitoterapicului este de fluidificare a mucusului, de scădere a inflamației și de îmbunătățire a imunității.

Prin asocierea fitoterapicului la picăturile sau sprayul de nas, se ating obiectivele de tratament vizate: amelioarea simptomelor, scăderea duratei bolii și evitarea complicațiilor.

Ce este Nasirus SINUS?

Nasirus Sinus este un produs fitoterapic ce conține o combinație de 5+1 extracte naturale din plante, recomandate de ghidul european pentru rinosinuzită.

Nasirus Sinus contribuie la fluidificarea și evacuarea mucusului din nas și sinusuri, la scăderea inflamației și are rol de îmbunătățire a imunității. Astfel, nasul se desfundă, pentru o respirație liberă și apare o vindecare mai rapidă și mai ușoară.

Produsul fitoterapic Nasirus Sinus este disponibil sub formă de Nasirus Sinus capsule și Nasirus Sinus sirop.

NASIRUS Produse

Nasirus Sinus capsule se adresează adulților și copiilor peste 12 ani, câte 1-2 capsule pe zi.

Nasirus Sinus sirop are gust bun de zmeură și se adresează copiilor cu vârsta de 3-12 ani, câte 2,5 ml, de 2-3 ori pe zi.

Capsulele Nasirus Sinus conțin extracte naturale din soc, verbină, lumânărică, primula, ghințură, cu efect antiinflamator, de fluidizare a secrețiilor, antibacterian, antiviral. În plus, conțin extract de pelargonium ce ajută la fluidizarea și eliminarea secrețiilor de la nivelul căilor aeriene superioare și întăresc imunitatea.

Siropul Nasirus Sinus conține extract de soc, verbină, lumânărică și cimbru, cu efect antiinflamator, de fluidizare a secrețiilor, antibacterian și antiviral. Uleiul de eucalipt adaugă efect antiinflamator și de drenare a secrețiilor. Zincul și vitamina C din compoziție contribuie la efectul de întărire imunitară.

În compoziția Nasirus Sinus sunt folosite extracte naturale din plante, cu acțiune mai bună în comparație cu plantele care sunt doar mărunțite și/sau presate, așa cum se găsesc în alte preparate.

În concluzie...

Când avem nasul înfundat, care curge, sau când nu respirăm bine pe nas, mergem la farmacie și solicităm Nasirus Sinus asociat picăturilor sau sprayului de nas.

Folosește Nasirus Sinus, pentru sănătatea tractului respirator și a sinusurilor.

Desfundă nasul și te ajută să respiri liber.