Telefonul pacientului: 0800 800 433 (gratuit in reteaua Romtelecom)
Program de apelare: Luni - Vineri, intre 9.00 - 11.00
 
Joi, 10 Octombrie 2013 00:00

Coacăzul negru şi creşterea rezistenţei la frig

Tulburările de circulaţie periferică sunt frecvent întâlnite la multe persoane - vârstnici şi tineri - iar vremea rece care se instalează începând din toamnă, le agravează.

Gemoterapicul recomandat pentru creşterea rezistenţei la frig este cel din muguri de Coacăz negru. Acesta este totodată şi cel mai recomandat extract gemoterapic, datorită efectului său puternic antiinflamator şi antialergic, un activator metabolic important, finnd considerat un drenor universal.

Testele efectuate pe animale au indicat o rată de supravieţuire de 78% a şoarecilor trataţi cu extract din muguri de Coacăz negru, faţă de numai 27% a celor din lotul martor, după expunere la temperaturi de minus 20 grade. Rezultatul este datorat stimulării directe a corticosuprarenalei.

Pentru persoanele friguroase care sunt stresate şi obosite, se recomandă asocierea la extractul gemoterapic din muguri de Coacăz negru a extractului din muguri de Stejar, cu acţiune revitalizantă şi tonică generală.

Pentru tinerii friguroşi, combinaţia dintre extractul din muguri de Coacăz negru şi extractul din muguri de Brad, are în plus efect remineralizant, tonic şi întăritor şi la nivelul circulaţiei periferice.

Gemoterapicul din muguri de Coacăz negru se administrează în principal dimineaţa sau prima administrare din zi să se încadreze în intervalul orar 8-10, pentru a se sincroniza cu activitatea corticosuprarenalei.

6239 Vizualizari

Informatii utile

Articole pe teme de interes pentru sustinerea sanatatii

Evenimente

La zi despre actiunile pe care le intreprindem

Picătura verde

Emisiune despre sănătate - cum să o menținem sau să o redobândim cu ajutorul gemoterapiei

Intră în Echipa Plantextrakt

 

Newsletter

Contact

+(4)0264-260688, +(4)0264-260404
 

407059 Rădaia fn,
jud. Cluj, România
 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.