Răcelile la copiii între 1-8 ani

Fiecare părinte grijuliu caută ce-i mai bun pentru copilul său – aceasta se știe.

Pentru că bebelușii sunt speciali și nevoile lor sunt speciale, nu ne propunem să discutăm în acest articol despre aceștia. Ne propunem în schimb să ne adresăm părinților de copii între 1 și 8 ani. Aceste categorii de vârstă: copii mici, preșcolari și școlari mici se disting prin faptul că sunt foarte năzdrăvani, dar și sensibili și expuși în comunitate la îmbolnăvirile uzuale.

Nas înfundat

Ce să facem când avem nasul înfundat?

Atunci când avem nasul înfundat, care curge, sau când nu respirăm bine pe nas, cel mai probabil ne gândim să mergem la farmacie... Unde este cea mai apropiată farmacie? De unde pot lua picături sau spray care să desfunde nasul?

Când utilizăm picături sau spray pentru nas, observăm că acestea ușurează pe moment respirația, dar nu scad inflamația și nu fluidizează mucusul dens. În cazul unei imunități slăbite, pot apărea complicații, precum rinosinuzită sau otită.

Ce avem de făcut pentru sănătatea căilor respiratorii și a sinusurilor?

Începe școala. Începe grădinița. Și fiecare este cu emoțiile lui.

Bucurie, entuziasm, curiozitate: sunt emoții pe care cei mici le trăiesc la intensitate maximă. Stări magice și molipsitoare, care te transpun înapoi în timp, pentru a ne reaminti ce am trăit fiecare dintre noi când eram de vârsta școlară.

Ca părinți, entuziasmul începutului este însoțit de stări de îngrijorare și neliniște. Unele îngrijorări țin de starea de sănătate, mai ales de sănătatea căilor respiratorii, atât la adulți, cât și la copii. Deoarece, dacă sănătatea căilor respiratorii și a sinusurilor este precară, întregul organism se resimte.

Stiați ca există o legatură între somn, memorie și sănătatea cardio-vasculară?

Insomnia este o problemă relativ răspândită. Când o persoană are insomnie, se luptă adesea să adoarmă sau să rămână adormită. Unii oameni le experimentează pe amândouă.

Insomnia cronică se referă la o persoană care are probleme cu somnul cel puțin 3 nopți pe săptămână, timp de cel puțin 3 luni1.

Analizele pe scară largă evidențiază modul în care privarea de somn poate influența performanța slabă la locul de muncă sau poate cauza probleme de memorie, incidența crescută a accidentelor auto, tulburări de dispoziție.

Polygemma reechilibrează digestia în mod natural

Digestia este un proces fiziologic în timpul căruia alimentele sunt descompuse și transformate în substanțe nutritive asimilabile, care apoi trec prin peretele intestinal, pentru a intra în fluxul sanguin.

Tulburările digestive sunt frecvente. Multe persoane suferă de dureri abdominale, de tranzit încetinit, de sindrom de colon iritabil și altele.

Vitalitate sporită și imunitate sănătoasă - beneficii promise de Polygemmma Imunitate și Vitalitate

Corpul omenesc a fost studiat de-a lungul timpului până în cele mai mici detalii. Corpul omenesc încă ascunde himere care stârnesc curiozităţi şi provoacă contradicţii. Este cel mai ierarhizat sistem biologic cunoscut. Dispune de sisteme de autoreglare integrate care îndeplinesc funcţii specializate. Corpul uman este o enciclopedie pe care puţini reuşesc să o parcurgă în profunzime.

Cu toate acestea, se știe că funcționarea optimă a corpului nostru are ca rezultat o imunitate sănătoasă și vitalitate sporită.

Beneficiile gamei Polygemma

Deseori, noi oamenii uităm să avem grijă de sănătate. Să punem sănătatea pe primul loc. Scopul nostru cel mai important ar trebui să fie sănătatea.

După ce am experimentat neputința în fața unor boli, o luptă cu diferite simptome, mai mult sau mai puțin severe, ceva se întâmplă. Începem să căutăm ”soluții”. Soluții naturale. Soluții naturale pentru sănătatea noastră. Pentru sănătatea copiilor noștri. Pentru sănătatea părinților noștri.

Administrarea remediilor homeopate

Atunci când inițiem un tratament homeopat, este bine să știm care sunt principalele reguli de administrare a remediilor homeopate.

Top 5 avantaje ale unui extract din muguri de plante

Plantele au fost primele medicamente folosite de om pe parcursul istoriei. Prima dată au fost folosite plantele ca atare, apoi s-au preparat ceaiuri, poțiuni, creme, balsamuri; iar azi se prepară forme farmaceutice complexe. Odată cu dezvoltarea științei, a metodelor de analiză, cu inițierea studiilor farmacologice, omul și-a pus din ce în ce mai mult problema: “ce este acel ceva care ne ajută să ne simțim mai bine când utilizăm un produs pe bază de plante?”.

Propolis: de la utilizarea traditionala, la studii recente

Propolisul este un produs natural general acceptat. Exceptand riscul de a dezvolta o alergie, propolisul este considerat un produs fără riscuri1,2, conform criteriilor adoptate de Organizația Mondială a Sănătății.

Deoarece propolisul nu interacționează cu principalele enzime hepatice sau cu alte enzime cheie, poate fi utilizat concomitent cu alte medicamente, fără risc de interactiuni medicamentoase2.

Propolis - ingredient activ natural tradițional

Stim deja ca propolisul produs de albine transformă stupul într-o adevărată cetate de rezistenta. Albinele folosesc propolisul ca mijloc de apărare împotriva mucegaiurilor, a microbilor, pentru mumificarea intrușilor din stup, proces ce nu permite putrezirea lor, dar și pentru căptușirea pereților stupului, proces ce nu permite formarea curenților de aer1.

Stres, imunitate și boală

Stresul, imunitatea și boala se pot afecta reciproc, iar aceste relații pot fi influențate de factori favorizanti, cum sunt: înaintarea în vârstă, durata stresului; precum și de factori protectori , cum ar fi somnul bun1. Percepția unor presiuni externe sau autogenerarea unei presiuni psihice, atunci când persoana își stabileste țeluri nerealiste, pe care nu le poate atinge, sunt alți factori favorizanți ai stresului1.