Telefonul pacientului: 0800 800 433 (gratuit in reteaua Romtelecom)
Program de apelare: Luni - Vineri, intre 9.00 - 11.00
 
Joi, 10 Octombrie 2013 10:27

Măceşul şi profilaxia antigripală

  Subiectul principal legat de sănătate, care ne preocupă toamna, este cel legat de profilaxia antigripală.

  Gemoterapia oferă o gamă largă de preparate care intervin în reglarea proceselor imunitare, dintre care, extractul din mlădiţe de Măceş, constituie principala recomandare pentru profilaxia afecţiunilor respiratorii. Are acţiune de stimulare a imunităţii la nivelul mucoaselor respiratorii, efect antiinflamator, antialergic, vitaminizant, osteoblastic.

  Măceşul este considerat a fi gemoterapicul inflamaţiilor recidivante localizate. Prin bogăţia de vitamine, îndeosebi vitaminele C, P şi A - gemoterapicul din mlădiţe de Măceş exercită o acţiune antiaterosclerotică şi de neutralizare a radicalilor liberi. Conţinutul ridicat de acid ascorbic şi acid dehidroascorbic, care formează un sistem oxido-reducător (redox), joacă un rol important în oxidoreducerile tisulare şi în respiraţia celulară, iar vitamina P contribuie la scăderea permeabilităţii şi fragilităţii capilarelor, mărind rezistenţa acestora.

  Este unul dintre cele mai utilizate preparate în situaţii de epuizare a organismului şi de afectare generală a imunităţii. Ajută totodată la scăderea incidenţei infecţiilor respiratorii - administrat în special toamna şi primăvara, la ameliorarea simptomelor din infecţii ale căilor respiratorii, este recomandat în tulburările de creştere ale copiilor cauzate de infecţiile recidivante ale căilor respiratorii, în convalescenţă, astenie post-gripală şi postinfecţioasă. Se poate administra împreună cu alte gemoterapice, precum extractele din muguri de Coacăz negru, din muguri de Mesteacăn, din muguri de Brad.

  Gemoterapicul din mlădiţe de Măceş are o acţiune de regenerare, de refacere, fiind util şi în afecţiuni cronice (sau situaţii de afectare care durează de mult timp), nu numai în episoade acute - aşa cum este bine cunoscut produsul în folosirea lui curentă
  Pentru a vă proteja de gripă, la copii, de asociat la gemoterapicul de Măceş alte două extracte gemoterapice - din muguri de Brad şi din muguri de Mesteacăn, iar la adulţi, cele din muguri de Coacăz negru şi din muguri de Mesteacăn pufos. Se vor administra timp de 1-2 luni, la începutul toamnei, cu repetare la sfărşitul iernii.

  Gemoterapicul din mlădiţe de Măceş intră şi în compoziţia preparatelor Polygemma 5 - Cavitate bucală şi gât şi Polygemma 17 - Imunitate.

  4609 Vizualizari

  Informatii utile

  Articole pe teme de interes pentru sustinerea sanatatii

  Evenimente

  La zi despre actiunile pe care le intreprindem

  Intră în Echipa Plantextrakt

   

  Newsletter

   

  Contact

   

  +(4)0264-260688, +(4)0264-260404
   

   

  407059 Rădaia fn,
  jud. Cluj, România
   

   

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.