fbpx

logo EPG

Natural 100%. Imunitate excelentă, indiferent de sezon.

Imunitate, imunologie, sistem imun - sunt termeni care definesc mecanisme subtile, ce preocupă cercetători din întreaga lume. Și ne preocupă și pe fiecare dintre noi, pentru că stau la baza sănătății noastre. Cuvantul provine din latinescul “imunus”, care înseamnă scăpat sau eliberat (de o îmbolnăvire).

Dar ce inseamnă “să ai o imunitate bună”?

Aceasta ar presupune ca organismul să se apere eficient de atacurile agresorilor externi, cum sunt virusurile, bacteriile, ciupercile, paraziții sau toxinele. Dar și de agresiunile interne, cum se întâmplă în cazul celulelor canceroase. Iar în acest proces de apărare, organismul cu o “imunitate bună” își păstrează starea de sănătate și o funcționare optimă. În contextul actualei pandemii Covid -19, preocuparea pentru creșterea rezistenței organismului este cu atât mai importantă.

Pentru a obține și a menține o bună imunitate, ne stau la dispoziție o mulțime de metode. Cele mai multe țin de stilul de viață și sunt intuitive: să ne hrănim echilibrat, să facem mișcare în aer liber, să ne odihnim suficient, să ne menținem o stare psihică pozitivă… Ușor de zis, greu de făcut!

De la mugurii plantelor, la imunitate

Pol Henry. Cine este el? Medic belgian, care în urmă cu peste 60 de ani a descoperit că părțile tinere de plantă pot transmite organismului uman marea lor putere de regenerare. Așa a apărut o nouă știință: gemoterapia. Numită și terapia naturală cu muguri, gemoterapia este un subdomeniu al stiinței numită fitoterapie, adică terapia naturală cu plante, în general.

Cercetarea și observațiile făcute de către specialiști, au arătat că gemoterapia ajută organismul uman să se adapteze și să facă față provocărilor cauzate de stres și de îmbolnăvire. Întărirea imunității, în special, este un beneficiu clar demonstrat.

Polygemma 17 - Imunitate excelenta indiferent de sezon

Plantele pentru imunitate excelentă cresc chiar pe la noi

Despre fructele de catină și maceș știam că sunt bune pentru consum, deoarece au vitamina C, minerale și alte vitamine naturale. Mugurii însă, de catină, măceș și porumbar, cresc rezistența organismului și îmbunatățesc imunitatea. Se găsesc într-un produs original PlantExtrakt: Polygemma Imunitate, disponibil în farmacii și în magazinele de tip plafar.

Dacă decidem să urmăm cura de 1 lună, recomandată pentru întărire imunitară, este bine să știm că Polygemma Imunitate se adresează adulților și copiilor de peste 2 ani și că putem repeta utilizarea de 2-3 ori pe an.

Așa cum menționam și la început, preocuparea pentru creșterea rezistenței organismului este cu atât mai importantă în contextul actualei pandemii Covid -19. Foarte importantă este și percepția noastră asupra agresiunii virusului, de aceea vă îndemn să alungați frica și să aveți încredere în puterea organismului de a se echilibra, putere pe care o puteți susține prin gemoterapie.

www.gemoterapie.ro
www.naturisti.ro