fbpx

logo EPG

Vine vara, bine-mi pare! Fără infecții urinare!

Și tu ai suferit sau suferi chiar acum de infecție urinară? Dacă da, atunci trebuie să știi că faci parte din cele circa 33% din totatul femeilor, sau 4% din totalul bărbaților care experimentează minim 1 dată pe parcursul vieții lor simptomele unei infecții urinare. Deși multe infecții urinare trec neobservate, la unii dintre noi pot căpăta tendința de a reapărea. Atunci când mergem la medic, acesta poate stabili diagnosticul de uretrită, cistită sau pielonefrită – dacă infecția a urcat și către rinichi.

De ce infecțiile urinare apar vara?

Scăldatul, fie el la piscină sau în mare, poate favoriza îmbolnavirea în timpul verii. De vină sunt aici hainele ude, care se usucă în timp ce le purtăm și răcesc zona pelvină. Femeile contractează mai ușor infecțiii urinare din cauza constituției anatomice a uretrei, iar femeile aflate la menopauză sunt cele mai expunse, din cauza scăderii unor hormoni protectori.

Factorii cauzatori ai infecțiilor urinare sunt bacteriile, din specii precum Escherichia coli sau Proteus. Aceste bacterii se „lipesc” pe mucoasa din interiorul uretrei și a vezicii urinare, unde se înmulțesc și distrug celulele, iar ca rezultat apar inflamația și senzație de urinare frecventă însoțită de usturime.

Ce pot face eu pentru a evita infecțiile urinare?

Pentru a te bucura de apa mării sau a piscinei și a evita infecțiile urinare, este important să ai la tine schimburi uscate – mai ales dacă te știi o persoană sensibilă. Principiul este: fără umezeală și fără frig în zona pelvină.

O bună imunitate te ajută mult – poți citi articolul nostru de săptămâna trecută pentru mai multe sfaturi.

Iar pentru a înlătura bacteriile care se „lipesc” de mucoasă și provoaca infecția, ai la îndemană produse naturale 100%, care se pot utiliza zilnic în perioadele cu risc.

Polygemma 7 CAI URINARE - Fara infectii urinare

Cum mă poate ajuta Polygemma Căi Urinare?

Polygemma Căi Urinare este o soluție 100% naturală, fără zahăr, ce conține extracte din mlădițe de Afin, Merișor și Iarbă neagră și extract din frunze de Mesteacăn argintiu.

Pe baza studiilor, s-a demonstrat că Polygemma Căi Urinare inhibă cu peste 92% ureaza, o enzimă cheie, responsabilă de atacul bacterian. Acest efect benefic se datorează prezenței într-o cantitate standardizată a unei substanțe numită științific arbutozida,  care are rol demonstrat de a menține sănătatea căilor urinare.

De aceea, utilizarea Polygemma Căi Urinare timp de 10 zile este benefică în caz de disconfort urinar, pentru a îndepărta bacteriile și a contribui la calmarea usturimii.

Putem să urmăm de 2 ori pe an cure mai îndelungate, de circa 2 luni de utilizare zilnică, care ne sunt de folos dacă suntem printre cei sensibili la infecțiile urinare.

Este foarte important să nu neglijăm să mergem la medic și să urmăm întocmai tratamentul prescris de acesta, iar produsele naturale să reprezinte aportul zilnic pentru menținerea sănătații.

Și ca ultim îndemn: nu lăsa netratată uretrita sau cistita, deoarece în timp acestea pot afecta rinichii, care sunt organe vitale. Iar din punct de vedere psihologic, rinichii sunt sediul puterii și stabilității noastre interioare – așadar: zambește! Să fii optimist zi de zi este mai important decât credeai!

www.naturisti.ro