logo EPG

Polygemma reechilibrează digestia în mod natural

Digestia este un proces fiziologic în timpul căruia alimentele sunt descompuse și transformate în substanțe nutritive asimilabile, care apoi trec prin peretele intestinal, pentru a intra în fluxul sanguin.

Tulburările digestive sunt frecvente. Multe persoane suferă de dureri abdominale, de tranzit încetinit, de sindrom de colon iritabil și altele.

Care pot fi cauzele tulburărilor digestive?

Cauzele tulburărilor digestive pot fi multiple și diferite: de la stil de viață nesănătos, precum mese prea grase sau copioase, până la stres și insomnii.

Totuși, prima cauză care provoacă disconfort digestiv sunt alimentele: o dietă sărăcăcioasă, inadecvată sau o alimentație excesivă. Consumul de alimente grase, dulci, prea condimentate, consumul de băuturi cu zahăr.

Multe tulburări digestive pot fi cauzate și de alergii sau intoleranțe alimentare

Care sunt semnele de alarmă ale tulburărilor digestive?

Tulburările sistemului digestiv pot afecta mai multe organe digestive în același timp. Poate fi afectat stomacul: de hiper sau hipoaciditate, de pierderea poftei de mâncare, de greață sau balonare. Sau poate fi afectat intestinul: de constipație, diaree sau flatulență.

Deși problemele digestive sunt de obicei inofensive, există câteva semne de alarmă, așa numite “steaguri roșii”, care ar trebui să ne determine să solicităm imediat asistență medicală:

Debut brusc al tulburărilor digestive, fără cauze evidente Simptomele apar la întoarcerea dintr-o călătorie
Dureri abdominale foarte puternice, ca o înjunghiere Simptomele apar după administrarea unui medicament nou
Simptomele persistă sau sunt foarte deranjante Dificultăți sau durere la înghițire
Vărsături, greață care duc la imposibilitatea de a mânca Pierdere în greutate

Cum ne ferim de tulburările digestive?

Putem sa evităm tulburările digestive atunci când urmărim să avem o sănătate curată. Atât fizic, cât și emoțional.

O soluție poate fi gemoterapia, terapie naturală care foloseste muguri și alte părți tinere de plante proaspete. Polygemma sunt gemoterapice complexe, sub formă de soluții naturale, pentru sănătatea sistemului digestiv. Există câte o formulă Polygemma gata de utilizat atât pentru sănătatea stomacului, a ficatului și a căilor biliare, cât și pentru intestin. Fiecare Polygemma din gama “Digestie” aduce echilibru și confort digestiv.

Cum ne ajută Polygemma să ne păstrăm sănătatea organelor digestive?

Polygemma Stomac conține o combinație de extracte din muguri de Smochin și Arin negru. Arinul negru este util în sindroame inflamatorii la nivel digestiv. Smochinul este principalul gemoterapic recomandat în suferințele stomacului. Este modulator al secreției gastrice și cicatrizant pentru mucoasa digestivă. Astfel, Polygemma Stomac ajută la reglarea acidității gastrice, cicatrizează mucoasa lezată și protejează stomacul afectat de stres.

Polygemma Căi biliare susține buna funcționare a vezicii biliare. Conține o combinație de extracte din mlădițe de Rozmarin, muguri de Arţar şi de Frasin. Polygemma Căi biliare optimizează scurgerea de bilă din vezica biliară, reduce tendința la formarea de calculi și este util în caz de alimentație bogată în grăsimi.

Polygemma Ficat detoxifiere conține o combinație de extracte din muguri de Alun și mlădițe de Rozmarin și de Ienupăr. Extractele au multiple efecte benefice: sunt regeneratoare hepatice, favorizează eliminarea toxinelor și susțin producția și eliminarea de bilă. Prin susținerea funcției hepatice la persoanele cu suferință sau sensibilitate hepatică, intervin în combaterea sindromului de oboseală cronică. Astfel, Polygemma Ficat detoxifiere tonifică ficatul, ajută la refacerea elasticității țesutului hepatic și susține funcția de detoxifiere a ficatului.

Polygemma Intestin detoxifiere conține o combinație de extracte din mădițe de Merișor și mugurii de Nuc și de Stejar. Extractul din mlădițe de Merișor acționează la nivel intestinal pentru a reface flora intestinală. Împreună cu extractele din muguri de Nuc și de Stejar reglează mișcările intestinului și reduc iritația mucoasei intestinale. Polygemma Intestin detoxifiere susține sănătatea intestinelor și echilibrează tranzitul intestinal.

Da, vrem o sănătate curată!

Dacă vrem sănătate curată, atunci da, vrem sănătate pe bază de produse 100% naturale!

Și da, Polygemma este gama 100% naturală. Polygemma este sănătate curată, din muguri și plante proaspete autohtone.

Polygemma pentru sănătatea organelor digestive: stomac, ficat și căi biliare, intestin. Efect profund și neagresiv.

Da, vrem sănătate curată! Da, Polygemma!