fbpx

logo EPG

Beneficiile gemoterapiei însumate în gama Polygemma

Deseori, noi oamenii uităm să avem grijă de sănătate. Să punem sănătatea pe primul loc. Scopul nostru cel mai important ar trebui să fie sănătatea.

După ce am experimentat neputința în fața unor boli, o luptă cu diferite simptome, mai mult sau mai puțin severe, ceva se întâmplă. Începem să căutăm ”soluții”. Soluții naturale. Soluții naturale pentru sănătatea noastră. Pentru sănătatea copiilor noștri. Pentru sănătatea părinților noștri.

Unde putem cauta soluțiile naturale pentru sănătatea noastră?

In gama Polygemma de la PlantExtrakt  avem produse naturale pentru sanatate. Acestea se prezinta sub forma farmaceutică de solutii. ???? Iar la baza produselor Polygemma stă gemoterapia. Practic, produsele Polygemma sunt combinații benefice de extracte gemoterapice.

Ce este gemoterapia?

Gemoterapia este o terapie naturală. Foloseste extracte din parti tinere de plante, cum sunt mugurii sau mlădițele. Aceste extracte se obțin prin prelucrarea în stare proaspătă a părților de plante. Polygemma sunt formule originale, unice, create de producatorul PlantExtrakt.

Gemoterapia se deosebește de fitoterapia clasică. Ultima foloseste frecvent părți uscate de plantă adulta.

Polygemma. Sănătate curată. Din muguri și plante proaspete autohtone.

Extractele gemoterapice sunt obtinute din muguri, mladite si alte parti tinere de plante proaspete. Compusii bioactivi care se extrag sunt grupati intr-un fitocomplex activ. Pe langa compusii activi, fitocomplexul contine provitamine, enzime si oligoelemente care favorizeaza actiunea compusilor activi in organism.

Astfel, produsele gemoterapice moduleaza bland fiziologia și biochimia organismului. Au un grad crescut de siguranta la utilizare si absorbție bună a substanțelor active.

✔ Produsele gemoterapice Polygemma respectă procesele fiziologice ale organismului.

Extractele gemoterapice acționează din punct de vedere biologic asupra țesutului reticulo-histocitar. Interfereaza cu proteinele organismului și corecteaza perturbările raportului albumine-globuline. Efectul care se obtine este reglarea funcțiilor vitale ale celulei.

✔ Produsele gemoterapice Polygemma refac structura, refac funcționarea, regenerează țesuturile organismului.

Gemoderivatul este o entitate biologică complexă, dinamică și unitară. Este rezultatul interacțiunii a multiple molecule active: săruri minerale, oligoelemente, vitamine, aminoacizi, polipeptide, enzime, auxine, gibereline, proteine, acizi nucleici, fitohormoni, factori de creștere etc. Toate acestea sunt responsabile de proprietățile vindecătoare ale plantelor.

✔ Produsele gemoterapice Polygemma ajută organismul să facă față provocărilor cauzate de stres sau îmbolnăvire.

Funcțiile biologice ale compușilor din fitocomplex sunt complementare. Produc în plan biologic pe lângă un efect specific și efecte sistemice. Asupra întregului organism.

✔ Produsele gemoterapice Polygemma acționează ca un totum, asupra organismului uman ca întreg.

Părțile din plantă sunt recoltate si utilizate proaspete pentru obtinerea extractului gemoterapic. Astfel, se pastreaza integru și integral potentialul benefic al plantei: compușii bioactivi organici – printre care si enzime, dar si anorganici.

Extractele gemoterapice îşi exercită proprietăţile terapeutice speciale şi reglează funcţiile vitale ale celulelor. Intervin la acest nivel într-o manieră nonagresivă, dar profundă.

✔ Produsele gemoterapice Polygemma acționează blând și profund, până la nivelul celulei.

In general soluțiile se absorb mai repede - de aici biodisponibilitatea lor mai mare. Cu atat mai mult solutiile cu continut de alcool. Acestea au absorbție optimă in organism a compușilor bioactivi benefici din muguri și părți tinere de plante. Solutiile Polygemma contin alcool de puritate farmaceutica, 10-40% in volum. Cantitatea de alcool dintr-o doza Polygemma ramane suficient de scazuta si nu influenteaza capacitatea de a conduce.

✔ Produsele gemoterapice Polygemma se prezintă sub formă de soluții pentru utilizare orala.

Extractele gemoterapice utilizate in produsele Polygemma respecta retetele de fabricatie din farmacopeele europene. Astfel, se foloseste alcool de puritate farmaceutica, in combinatie cu apa distilata si glicerina. Acestea blocheaza activitatea enzimatica a plantei si permit extragerea compusilor activi pe care îi și stabilizează. Nu mai este necesara adaugarea niciunei alte substante cu rol conservat, iar valabilitatea produselor la raft este de 5 ani.

Gustul produselor Polygemma, precum si aspectul placut se datoreaza exclusiv plantelor din compozitie. Nu se foloseste niciun indulcitor sau colorant. Fiecare formula Polygemma are o aroma naturala specifica, in functie de combinatia de plante din compozitie. Culoarea solutiilor variaza de la galben deschis, catre ocru sau maro si este 100% naturala.

✔ Produsele gemoterapice Polygemma sunt produse naturale fără conservanți, zahăr sau coloranți artificiali.

In concluzie, putem afirma ca beneficiile gemoterapiei sunt insumate în gama Polygemma. Produsele Polygemma aduc beneficii pentru sănătate. De la copii si tineri, la adulti si pana la vârstnici. Polygemma inseamna sanatate curata, din muguri si plante proaspete autohtone.