Orzul verde este până în prezent cea mai bogată sursă de superoxid dismutază (SOD), enzimă care intervine în inactivarea radicalilor liberi oxidril - principală sursă de îmbătrânire.
Suc obținut prin presarea la rece a *Orzului verde – Hordeum vulgare.
*Plantă din cultură ecologică.
Certicare EcoInspect Ro-008.
Compoziţie chimică
Vitamine (din grupul B, A, C, E, K);
Aminoacizi (8 aminoacizi esențiali) ;
Minerale și oligoelemente (fier, calciu, magneziu, mangan, zinc, cupru, molibden);
Enzime (superoxid dismutază – SOD), proteine;
Clorofilă.
Recomandări
- Încetinirea proceselor de îmbătrânire
- Sindromul de oboseală cronică
- Creșterea rezistenței organismului la infecții
- Protejarea organismului de radiații electromagnetice, radiații solare și UV periculoase, poluare
Mod de administrare
Câte o lingură de 1- 2 ori /zi, diluată în aproximativ 100 ml apă.
Pentru întărirea organismului, se recomandă cure de 3-4 săptămâni de două ori pe an (primăvara și toamna) sau la nevoie.
Observație: Asociere benefică cu Extractul din sevă de Mesteacăn.