logo EPG

Orzul verde este până în prezent cea mai bogată sursă de superoxid dismutază (SOD), enzimă care intervine în inactivarea radicalilor liberi oxidril - principală sursă de îmbătrânire.

Suc obținut prin presarea la rece a *Orzului verde – Hordeum vulgare.

*Plantă din cultură ecologică.

Certicare EcoInspect Ro-008.

Compoziţie chimică

Vitamine (din grupul B, A, C, E, K);

Aminoacizi (8 aminoacizi esențiali) ;

Minerale și oligoelemente (fier, calciu, magneziu, mangan, zinc, cupru, molibden);

Enzime (superoxid dismutază – SOD), proteine;

Clorofilă.

Recomandări

  • Încetinirea proceselor de îmbătrânire
  • Sindromul de oboseală cronică
  • Creșterea rezistenței organismului la infecții
  • Protejarea organismului de radiații electromagnetice, radiații solare și UV periculoase, poluare

Mod de administrare

Câte o lingură de 1- 2 ori /zi, diluată în aproximativ 100 ml apă.

Pentru întărirea organismului, se recomandă cure de 3-4 săptămâni de două ori pe an (primăvara și toamna) sau la nevoie.

Observație: Asociere benefică cu Extractul din sevă de Mesteacăn.