Tehnologii

Tehnologiile de fabricaţie a extractelor vegetale marca Plantextrakt asigură păstrarea nealterată a compuşilor activi din plante, în special prin prelucrarea plantelor în stare prospătă (fără uscarea materialului vegetal) - tehnologie aplicată la majoritatea produselor - peste 90%.

Farmacopeele homeopate au introdus în domeniul fitoterapiei tipuri noi de extracte - tincturile mamă - a căror caracteristică de bază este concentraţia ridicată în principii active. Fabricăm peste 200 de tincturi mamă pentru pieţe farmaceutice externe şi peste 20 de tincturi mamă uzuale, pentru piaţa internă. În gama produselor originale, fabricăm o serie de preparate obţinute din extracte alcoolice, glicero-alcoolice, sau din extracte uscate.

În domeniul homeopatiei, tincturile mamă sunt materiile prime folosite la fabricaţia medicamentelor homeopatice. Prin diluări şi dinamizări succesive se obţin diluţii homeopatice care se impregnează pe suportul inert de globule de zaharoză. Granulele homeopatice se obţin la Plantextrakt prin cea mai eficientă tehnologie - tripla impregnare . Fabricăm peste 3000 de medicamente homeopatice - într-o gamă variată de tipuri de diluţii: centezimale (CH), decimale (D), cincizecimilezimale (LM).

Produsele gemoterapice Plantextrakt sunt fabricate din părţi tinere de plantă prelucrate în stare proaspată, prin extracţie în soluţie hidro-glicero-alcoolică, conform Farmacopeei Franceze, în forma farmaceutică de macerat glicerinic. Fabricăm peste 60 de extracte gemoterapice unitare şi 20 de complexe gemoterapice originale – gama Polygemma.

PlantExtrakt deţine certificarea BPF /GMP - Bună Practică de Fabricaţie - Good Manufacturing Practice - o certificare a sistemului de Asigurare a Calităţii - emisă de către Agenţia Naţională a Medicamentului.

tehnologii plantextrakt
tehnologii plantextrakt
tehnologii plantextrakt
tehnologii plantextrakt