Ştiaţi că....

Bolile cardiovasculare şi osteoporoza

Bolile cardiovasculare şi osteoporoza sunt principale cauze ale mortalităţii şi ale dizabilităţii în întreaga lume, atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi?

Un element comun al acestor afecţiuni este modul ineficient de utilizare a calciului în organism.Persoanele care suferă, atât de boli cardivasculare cât şi de osteoporoză, prezintă o lipsă de calciu.

Nu este suficient a se consuma cantitatea necesară de calciu - fiind nevoie şi de o distribuire şi utilizare corespunzătoare a mineralului în corp.

O cantitate mică de calciu poate duce la oase friabile, iar o cantitate mai mare îmbunătăţeşte sănătatea oaselor, dar duce la calcifierea arterelor, cu creşterea riscului de evenimente cardiovasculare, efect cunoscut sub numele de “Paradoxul Calciului”.

Vitamina K2 este esenţială pentru utilizarea eficientă a calciului în organism

Un aport alimentar insuficient de vitamina K2 creşte riscul de depunere a calciului la nivelul arterelor, ducând la artere inelastice, rigide şi de legare ineficientă a calciului în oase, ducând la oase fragile.

S-a constatat că majoritatea populaţiei suferă de o deficienţă de vitamina K2

Determinări privind proteinele dependente de vitamina K din oase şi din pereţii vaselor arteriale au indicat prezenţa formelor inactive ale acestora.

Mena Q7 – Vitamina K2 naturală este un preparat natural, realizat după studii de peste 30 de ani, de către o echipă de cercetători olandezi

Mena Q7 – Vitamina K2 naturală