logo EPG

Ne pasă de sănătatea femeilor!

Viața fiecărei femei este o călătorie unică. De la pubertate și până la menopauză, corpul femeii trece prin transformări, fiecare cu provocările sale:

 • nivel hormonal fluctuant
 • controlul greutății
 • sindrom premenstrual
 • sensibilitatea sânilor
 • sănătatea reproducerii
 • menopauză

Pe lista de hormoni esențiali pentru starea de bine a femeilor sunt: estrogenul, hormonul de stimulare foliculară (FSH), hormonul luteinizant (LH), progesteronul, prolactina; având efecte de menținere a echilibrului fizic și psihic, de la pubertate și până la menopauză.

Un bun echilibru hormonal poate influența nivelul general de vitalitate și echilibrul psihic al fiecărei femei.

Pentru că ne pasă de sănătatea femeilor💕, la PlantExtrakt am dezvoltat gama DonaVital®, produse cu ingrediente active 100% naturale, care se adresează femeilor care se confruntă cu manifestări neplăcute asociate dezechilibrului hormonal.

Ce conțin și cum acționează produsele Donavital®?

Soluțiile și capsulele DonaVital® conțin combinații de extracte din plante special alese pentru a echilibra producția hormonilor feminini.

Donavital echilibru feminin soluție conține extracte din Zmeur și Vitex (Mielărea), care ajută la echilibrul hormonal feminin, în caz de ciclu menstrual neregulat, sau sensibilitate și durere a sânilor, de la pubertate și pînă la menopauză.

Donavital echilibru feminin

 • Echilibru hormonal feminin
 • Confort pe toată durata ciclului menstrual
 • Confort în menopauză
Donavital echilibru feminin

 Donavital slim drink soluție conține extracte special alese de Vulturică, Splinuţă, Păpădie, Brusture, Fenicul, Algă marină brună, pentru femeile care se confruntă cu probleme de greutate. Donavital slim drink ajută la controlul greutății corporale, prin detoxifierea organismului, emininarea apei și creșterea senzației de sațietate.

Donavital slim drink

Donavital slim drink

 • Susține detoxifierea organismului
 • Ajută la controlul greutății corporale
 • Susține eliminarea apei

Donavital menopauză capsule contribuie la confortul fizic și mental în menopauză:  luptă cu bufeurile, transpirațiile nocturne, iritabilitatea, depresia și insomnia. Efecte sale benefice se datorează extractelor din Trifoi roșu și Cimicifuga (Cohoș negru).

Donavital menopauză

 • Confort fizic și mental în menopauză
Donavital menopauza 570

Cum se utilizează Donavital®?

Produsele DonaVital® au o bună complianță la utilizare: o singură doză zilnică este suficientă în cazul Donavital echilibru feminin și Donavital menopauză.

Donavital slim drink se utilizează 2-3 doze.

Care sunt avantajele produselor naturale Donavital®?

DonaVital® sunt produse cu ingrediente active 100% naturale și au avantajul unui grad crescut de SIGURANȚĂ, față de terapiile hormonale clasice.

Ingredientele active DonaVital® au EFICACITATE dovedită și susținută de monografiile plantelor și de numeroasele studii științifice publicate. De remarcat sunt: EMA (Agenția Europeană a Medicamentelor), WHO (Organizația Mondială a Sănătății), ESCOP (Organizația Științifică Europeană pentru Fitoterapie)

Încearcă produsul DonaVital® care ți se potrivește.

Promitem ingrediente active 100% naturale🌿. Pentru că ne pasă de sănătatea femeilor! 💗🌺