fbpx

logo EPG

Gemoterapie şi homeopatie - cărţi pe care vi le recomandăm

Pentru cei interesaţi să afle mai mult despre aceste două domenii deosebite ale terapiilor naturale – gemoterapia şi homeopatia - venim cu prezentarea unei oferte de carte, pusă la dispoziţie de către Asociaţia Română de Gemoterapie şi Homeopatie, pe site-ul său, www.gemoterapie.ro
În ultimii ani au apărut mai multe astfel de lucrări, dintre care, unele realizate cu sprijinul şi colaborarea din partea specialiştilor Laboratoarelor Plantextrakt.

Gemoterapia de la A la Z

Sorina Soescu, Simona Niţu, Carmen Ponoran, Neli Olah

Carte - Gemoterapia de la A la Z Dintre cărţile de gemoterapie, este primul titlu pe care vi-l recomandăm - o lectură incitantă datorită stilului accesibil şi bogat în informaţii. Este o carte care vă aduce atât informaţii teoretice privind compoziţia şi mecanismele de acţiune ale gemoterapicelor, cât mai ales, multă informaţie cu utilizare imediată, în diferite stări de dezechilibru ale organismului pe care le-aţi putea traversa la un moment dat. Capitolul “Dicţionar Medical de Gemoterapie - de la A la Z “ este cel care reflectă experienţa medicului practician în acest domeniu şi este prezentat, într-o manieră uşor accesibilă, de către doamna doctor Sorina Soescu, un excelent practician, care are şi darul minunat de a putea transmite mai departe experienţa dobândită. Fără să înlocuiască un tratament medicamentos, atunci când acesta se impune, extractele gemoterapice pot fi oricând aliaţii sănătăţii dumneavoastră. Lucrarea a fost realizată de către medici practicieni, în colaborare cu specialişti ai Laboratoarelor Plantextrakt.

 

101 Întrebări şi răspunsuri despre homeopatie

Sorina Soescu

Carte - 101 Întrebări şi răspunsuri despre homeopatie Sunt cele "101 întrebări" pe care vi le puteţi pune despre homeopatie şi pentru care veţi găsi în această carte răspunsuri clare şi concise, fără excese didactice, dar fără să lase loc la îndoieli.
Veţi afla, printre altele, care sunt deosebirile dintre homeopatie şi medicina clasică (sau  alopatia), de când se practică homeopatia în lume şi în ţara noastră, din ce sunt fabricate remediile homeopatice, dacă există restricţii alimentare sau de altă natură în timpul tratamentului homeopat, cât timp durează până cand se văd rezultatele unui tratament homeopatic… şi multe altele.

 

Homeopatie pediatrică în întrebări şi răspunsuri

Liliana Plăeşu, Sorina Soescu

Carte - Homeopatie pediatrică în întrebări şi răspunsuri O carte ce poate fi un ajutor de nădejde pentru părinţii care au încredere în homeopatie. Informaţia este prezentată sub formă de întrebări şi răspunsuri, un dialog cu întrebări cât mai concrete şi răspunsuri clare. Poate fi privită ca o continuare a cărţii "101 întrebări şi răspunsuri despre homeopatie" scrisă de dr. Sorina Soescu. Părinţii care au mers la medicul homeopat cu copilul, au văzut cum acţionează homeopatia şi vor să îşi poată ajuta copilul până ajung din nou la medic, în micile situaţii de urgenţă care pot să apară, iar această carte le aduce informaţia de care au nevoie.

 

Gemoterapie pentru prietenii noştri necuvântători

Stephen Blake

Carte - Gemoterapie pentru prietenii noştri necuvântători Dr. Stephen Blake, medic veterinar în San Diego - California, este membru fondator al Asociaţiei Americane de Medicină Veterinară Holistică. Meritul deosebit al cărţii sale îl constituie faptul că este prezentată într-o formă concentrată, sistematizată, uşor de abordat, dar în acelaşi timp acoperă multe din frecventele boli care afectează animalele. Cartea este scrisă după o experienţă câştigată în practica de peste 27 ani de medicină veterinară holistică. Parcurgând această carte eşti animat de optimismul molipsitor al unui suflet mare, generos, care şi-a închinat viaţa căutând metode terapeutice eficiente pentru a asigura starea de sănătate a fiinţelor vii. O premieră în domeniul gemoterapiei veterinare, cartea a fost tradusă în cadrul Asociaţiei Române de Gemoterapie şi Homeopatie, la iniţiativa şi cu sprijinul Laboratoarelor Plantextrakt.

 

Principiile de bază ale homeopatiei

George Vithoulkas
Bestseller în Grecia în anul 2011!

Carte - Principiile de bază ale homeopatiei O carte de popularizare şi informare corectă a publicului despre beneficiile homeopatiei scrisă de către o personalitate a homeopatiei la nivel mondial, prof. George Vithoulkas. După o viaţă dedicată studiului şi practicării homeopatiei, acesta spune: "Dacă aţi fi putut vedea şi voi ce am văzut eu, aţi fi putut realmente, fără nici o ezitare, să o numiţi: STIINŢĂ DIVINĂ."

 

Întărirea imunitară  - când suntem în armonie, suntem sănătoşi

Sorina Soescu

Carte - Întărirea imunitară  - când suntem în armonie, suntem sănătoşi O carte care vorbeşte despre imunitatea fizică, dar şi despre imunitatea psihologică. Autoarea, dr.Sorina Soescu, ne îndrumă să privim organismul omenesc ca un tot, cu partea lui fizică, energia şi sufletul lui. Trece în revistă mai multe terapii, dintre care şi gemoterapia şi homeopatia, care sprijină rezistenţa organismului la provocările din mediul exterior, dar şi la provocările interioare la care ne supunem noi înşine.

 

Oboseala cronică

Sorina Soescu

Oboseala cronică O carte ce tratează în profunzime aspectele sindromului oboselii cronice, sindrom care afectează tot mai multă lume. Subiecte tratate: sursele de energie ale fiinţei umane; alimentaţia, digestia şi starea de bine a corpului omenesc; ficatul, organul cheie al producţiei de energie în organism; sindromul de epuizare a suprarenalelor; remedii împotriva oboselii, printre care veţi regăsi şi remedii gemoterapice şi homeopatice.

 

Pur şi simplu… vindecare

Sorina Soescu

Carte - Pur şi simplu… vindecare O carte apărută în acest an şi care aduce în atenţia cititorului, în maniera accesibilă şi prietenoasă a cărţilor doamnei dr.Soescu, un subiect foarte important: detoxifierea organismului, o cale sigură către dobândirea sănătăţii. Gemoterapia, ca terapie naturală care realizează o importantă curăţire la nivel celular, poate fi un aliat preţios în curele de detoxifiere. Veţi primi multe informaţii utile pentru a demara un proces de detoxifiere a organismului, pe care să-l adaptaţi nevoilor dumneavoastră.