fbpx

logo EPG

Cecomandări pentru sănătatea copiilor

Din gama Gemoterapice unitare

EXTRACT DIN MUGURI DE BRAD - Abies pectinata MG=D1

Este cel mai important produs gemoterapic recomandat copiilor pentru o dezvoltare armonioasă a oaselor şi dinţilor.
Îmbunătăţeşte metabolismul calciului şi al fosforului, poate reduce durerile osoase de creştere, menţine integritatea smalţului dentar, recomandat în tulburări ale dentiţiei la copii (întârzieri ale erupţiei dentare, carii), în întârzieri şi tulburări ale creşterii, demineralizare la copii şi adolescenţi. Intră şi în compoziţia siropului pentru copii, Vitanemin.

EXTRACT DIN MUGURI DE COACĂZ NEGRU - Ribes nigrum MG=D1

Antialergicul şi antiinflamatorul natural, util în special pentru scăderea incidenţei şi ameliorarea sindroamelor alergice. Ajută la ameliorarea simptomelor din infecţii gripale şi din infecţiile respiratorii în general (stări febrile, rinite). Intră în compoziţia preparatelor Alectra şi Polygemma 4 - Sinusuri.

EXTRACT DIN MLĂDIŢE DE MĂCEŞ - Rosa canina MG=D1

Acţiune vitaminizantă, antiinflamatoare şi osteoblastică, ajută la scăderea incidenţei infecţiilor respiratorii şi la ameliorarea simptomelor din infecţii ale căilor respiratorii. Este recomandat în tulburările de creştere ale copiilor cauzate de infecţii recidivante ale căilor respiratorii. Intră în compoziţia preparatelor Polygemma 17- Imunitate şi Polygemma 5 - Cavitate bucală, gât.

EXTRACT DIN MUGURI DE CĂTINĂ ALBĂ - Hippophae rhamnoides MG=D1

Creşte rezistenţa organismului, scade durata convalescenţei, stimulează pofta de mâncare. Ajută la ameliorarea simptomelor din infecţii ale tractului respirator. Intră în compoziţia preparatului Polygemma 17- Imunitate.

EXTRACT DIN MLĂDIŢE DE CĂTINĂ ROŞIE (Tamarix) - Tamarix gallica MG=D1

Ajută la corectarea anemiei- stimulează formarea de globule roşii. Intră în compoziţia siropului pentru copii Vitanemin.

EXTRACT DIN MUGURI DE MESTEACĂN - Betula verrucosa MG=D1

Stimulează cea mai mare parte a organelor şi metabolismelor. Se asociază cu alte produse gemoterapice pentru integritatea smalţului dentar şi în afectări respiratorii. Intră în compoziţia preparatului Polygemma 4 - Sinusuri.

EXTRACT DIN MUGURI DE PORUMBAR - Prunus spinosa MG=D1

Tonic şi stimulator general, este recomandat pentru refacerea organismului după o boală sau după o situaţie stresantă. Favorizează la copii dezvoltarea fiziologică armonioasă. Intră în compoziţia preparatului Polygemma 17- Imunitate.

EXTRACT DIN MLĂDIŢE DE LEMN CÂINESC - Ligustrum vulgare MG=D1

Astringent şi cicatrizant al mucoasei oro-faringiene, ajută la ameliorarea simptomelor din inflamaţii ale mucoasei bucale şi faringiene.

EXTRACT DIN SEMINŢE DE MESTEACĂN - Betula verrucosa semi MG=D1

Tonic al sistemului nervos, cu recomandare în dificultăţi de concentrare, cure înaintea şi în timpul examenelor. Intră în compoziţia produsului Polygemma 8 - Astenie psiho-fizică, memorie.

Din gama Polygemma

POLYGEMMA 3 - TUSE

Ajută la ameliorarea tusei (seacă sau productivă). Stimulează organismul pentru eliminarea toxinelor de la nivelul căilor respiratorii, reglează tonusul bronşic, cu acţiune de calmare a tusei şi de liniştire generală.

POLYGEMMA 4 - SINUSURI

Ajută la ameliorarea simptomelor neplăcute din răcelile care afectează sinusurile.  Are un efect de eliminare a mucusului din sinusuri prin cavitatea nazală şi acţiune generală de creştere a puterii de apărare a organismului.

POLYGEMMA 5 - CAVITATE BUCALĂ şi GÂT

Susţine sănătatea cavităţii bucale şi a gâtului prin întãrirea sistemului de apărare a organismului. Creşte capacipatea de apărare a organismului, efect vitaminizant (în special vitaminele A şi C) şi antioxidant. Recomandat şi pentru scăderea valorilor ASLO.

POLYGEMMA 8 - ASTENIE PSIHO-FIZICĂ şi MEMORIE

Tonic general cu efecte benefice pentru întărirea memoriei. Creşte rezistenţa organismului în condiţii de stres, cu efecte benefice în cazuri de dificultăţi de concentrare. Eficient  în perioade de suprasolicitare psihică (examene) sau stări de astenie.

POLYGEMMA 17 - IMUNITATE

Creşte puterea de apărare a organismului. Ajută la ameliorarea simptomelor din răceli, stări gripale, susţine refacerea organismului în convalescent şi ajută la reducerea recidivelor. Se recomandă administrarea înaintea şi în timpul perioadelor cu risc crescut de îmbolnăvire

Din gama Complexe fito-gemoterapice originale

ALECTRA

Scade riscul de apariţie a alergiilor şi ameliorează simptomele acestora. Administrare înainte de perioadele de expunere (cu 4 săptămâni) şi în timpul expunerii la alergenii sezonieri
În timp, poate diminua reacţiile alergice la contactul cu alergenii

IMUNOGRIP JUNIOR

Întăritor imunitar pentru copii, reduce  incidenţa infecţiilor gripale şi a altor infecţii respiratorii, efecte imediate fără şocuri fiziologice

IMUNOREZISTAN JUNIOR

Combate răceala şi gripa, grăbeşte vindecarea, revigorează organismul; foarte eficient la administrarea de la primele semne ale stărilor febrile de tip gripal: curbatură musculara, dureri osoase, dureri de cap asociate cu globi oculari dureroşi.

SINUTROL JUNIOR

Sirop recomandat în răceli la nivelul căilor respiratorii superioare (sinusuri, nas, gât, ureche); crește rezistența organismului, scade frecvenţa recidivelor, scurtează timpul de convalescenţă.

VITATUSSIN JUNIOR

Sirop de tuse, care ameliorează tusea seacă sau productivă, cu indicație și în caz de răgușeală și în convalescență după tuse persistentă (susține activitatea pulmonară).

FIORDA JUNIOR

Pastile pentru gât, recomandate în caz de durere în gât (cu senzație de uscăciune, prurit și/sau durere), răgușeală, tuse iritativă, simptome care pot fi întâlnite în caz de răceală, alergii, diferite probleme la nivelul gâtului (obstrucție nazală – respirație pe gură, deviație de sept etc), expunere la aer condiționat sau poluare atmosferică.

GIARDINOPHYT

Farm. Ovidiu Bojor vă propune o cură cu preparatul fitofarmaceutic Giardinophyt, conceput și testat cu foarte bune rezultate în cure de deparazitare. Combinația de extracte naturale de Cimbru, Mărar, Cuișoare, Vetrice și propolis din Giardinophyt favorizează eliminarea paraziţilor, distruge şi împedică proliferarea microorganismelor, favorizează eliminarea gazelor din intestin, combate senzaţia de vomă şi greaţă.

SUC DE RIDICHE NEAGRĂ CU MIERE DE ALBINE

Fluidifică secreţiile bronşice şi favorizează eliminarea lor prin expectoraţie. Reduce obstrucţia de la nivelul căilor respiratorii superioare.

Mena Q7 - Vitamina K2 naturală

Combinaţie de vitamina K2 naturală şi vitamina D3 care susţine sănătatea şi integritatea oaselor. Recomandat copiilor  în perioada de creştere.

MULLEIN OIL

Ajută la menţinerea igienei şi sănătăţii urechii, ameliorează hipersensibilitatea urechii după expunerea în curenţi de aer. Poate reduce stările inflamatorii de la nivelul urechii externe şi medii.

OPTIFORT

Imbunătăţeşte vederea şi măreşte acuitatea vizuală pe timp de noapte. Protejează circulaţia capilară şi venoasă de la nivelul ochilor