logo EPG

Acţiune: diuretică, depurativă, sudorifică, coleretică, hipoglicemiantă, hipocolesterolemiantă, antibacteriană, antiinflamatoare.
Niveluri la care poate acţiona în organism: piele, păr, articulații, rinichi, intestine.

Recomandări principale:

Detoxifiere: Purifică sângele de toxine. Neutralizează radicalii liberi (efect antioxidant), ajută la eliminarea ureei și a altor substanțe reziduale din organism, scade nivelul colesterolului, detoxifică intestinele (conține inulină – efect prebiotic).
Piele: administrare internă și externă în afecțiuni cutanate (eczeme cu descuamare, seboree a feței sau a pielii capului, alopecie).
Aparat osteo-articular: detoxifiant al articulaţiilor.

Se recomandă administrarea a câte 30 de picături de 3 ori pe zi, diluate în puţină apă, între mese; cure de primăvară şi toamnă pentru detoxifierea organismului, în special persoanelor cu diferite afecțiuni cutanate și osteo-articulare.

Propuneri de asocieri cu alte produse naturale PlantExtrakt:

  • cure de detoxifiere în afecțiuni cutanate – cu Tinctură de Urzică;
  • cure de detoxifiere în afecțiuni osteo-articulare – cu Tinctură de Ceai de Jawa și Tinctură de Urzică;
  • administrare internă și externă (comprese cu soluția diluată) împreună cu Tinctura de Urzică, ca tonic capilar (întărește firul de păr, combate mătreața și reduce căderea părului);
  • disfuncții ale glandelor sudoripare: în hipersecreție, asociată cu Tinctură de Salvie, în hiposecreție, asociată cu Tinctură de Soc.