Telefonul pacientului: 0800 800 433 (gratuit in reteaua Romtelecom)
Program de apelare: Luni - Vineri, intre 9.00 - 11.00
 
Joi, 12 Noiembrie 2015 14:56

Ovidiu Bojor la Cluj

În viață este foarte importantă căutarea și ghidarea după “modele”, oameni care să ne arate că ceea ce este frumos, bun, adevărat, valoros – contează cu adevărat.

Și iată că există oameni care prin lumina lor luminează și calea noastră – sunt mesageri ai speranței în binele care poate triumfa.
Un astfel de mesager  este farmacistul, academicianul, exploratorul, expert al ONU, părintele fitoterapiei moderne românești,  “împăratul plantelor” – cel care a cartagrafiat flora României (străbătând  pe jos peste 40.000 km), mai presus de toate OMUL Ovidiu Bojor.

Ovidiu Bojor la Cluj

Felul în care reușește să “atingă” viețile noastre este mereu la modul atent, grijuliu, iubitor.

Dânsul este modelul OMULUI pe care îl dorim în viețile noastre, cel care ne arată că frumusețea, bunătatea, speranța, iubirea – tot ce numim sentiment POZITIV – stă în puterea noastră să le dăm viață.

Prieten drag al Laboratoarelor Plantextrakt, domnul farm.OVIDIU BOJOR – a răspuns chemării noastre de a vizita firma și de a vorbi despre preparatul fitofarmaceutic pe care l-a conceput și ni l-a încredințat spre fabricație: GIARDINOPHYT – în cadrul a două manifestări organizate la Cluj – Napoca împreună cu Asociația Română de Gemoterapie și Homeopatie.

Paraziții intestinali sunt frecvenți la orice vârstă. Cele mai frecvente parazitoze sunt: giardioza, oxiuroza, ascaridioza. O serie de simptome pot fi întâlnite într-o parazitoză intestinală: de la dureri abdominale, mai ales în jurul buricului, balonări, miros neplăcut al gurii, vărsături, diaree, prurit la nivelul nasului sau anusului, erupții pe piele, dorința de dulce, apetit exagerat sau lipsa poftei de mâncare. Mai ales la copii apare și iritabilitatea, nervozitatea, agitația și dificultatea de concentrare, tulburările de somn, lipsa poftei de mâncare sau o tuse rebelă, iritativă.

Domnul farm.Ovidiu Bojor a conceput preparatul GIARDINOPHYT,  care  pe lângă efectul antihelmintic, de distrugere a paraziților, are și acțiune antiinflamatoare, antibacteriană, carminativă, ceea ce înseamnă că distruge şi împiedică proliferarea microorganismelor, favorizează eliminarea gazelor din intestin și combate senzaţia de vomă şi greaţă.

Tema propusă  pentru cele două manifestări - “Înțelegerea conceptului de deparazitare și a sănătaății, prin manifestările sale multiple în viața noastră”-  a fost aceeași,  dar abordarea s-a realizat din perspective diferite (pentru publicul larg și pentru specialiști). Domnul OVIDIU BOJOR a vorbit despre deparazitarea intestinală cu preparatul  GIARDINOPHYT, dar și despre deparazitarea mentală, emoțională și sufletească. Alături de domnul Bojor la aceste manifestări au fost dr.Simona Nițu, dr. Didi Surcel,  dr.Zsuzsanna Giurgiuman, dr. Monica Spînu și farm. Carmen Ponoran – care au adus informații referitoare la prevenția și tratamentul natural al parazitozelor prin fitoterapie, gemoterapie și homeopatie.

4971 Vizualizari

Informatii utile

Articole pe teme de interes pentru sustinerea sanatatii

Evenimente

La zi despre actiunile pe care le intreprindem

Picătura verde

Emisiune despre sănătate - cum să o menținem sau să o redobândim cu ajutorul gemoterapiei

Intră în Echipa Plantextrakt

 

Newsletter

Contact

+(4)0264-260688, +(4)0264-260404
 

407059 Rădaia fn,
jud. Cluj, România
 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.