Telefonul pacientului: 0800 800 433 (gratuit in reteaua Romtelecom)
Program de apelare: Luni - Vineri, intre 9.00 - 11.00
 
Marți, 19 Noiembrie 2013 14:42

Natural Expo - Bacău - prima editie si un eveniment pentru băcăuani!

Organizatorii locali - Iuliana Barbu si Daniela Cismaru - au ales o locatie cunoscută băcăuanilor - Muzeul de istorie - locul în care se desfăsoară numeroase actiuni interesante în tot timpul anului, datorită unei conduceri a muzeului cu o mare deschidere către artă, cultură, frumos!

Evenimentul a fost marcat de prezenta domnului academician dr. farm. Ovidiu Bojor, "părintele fitoterapiei românesti", care, nu întâmplător a ales să-si aniverseze ziua de nastere în mijlocul iubitorilor plantelor si a terapiilor naturale. Căci, dacă cu totii avem o menire în viată si este esential să o descoperim si să mergem neabătut pe drumul nostru, iată că unii dintre noi sunt meniti a fi faruri călăuzitoare pentru ceilalti - si o astfel de personalitate este domnul Bojor. Acesta nu numai că ne-a adus plantele în viata noastră de zi cu zi si ne-a învătat să le respectăm si să le iubim, dar ne-a adus, prin sfaturile sale, întelepciunea de a trăi în armonie cu semenii nostri.

În deschiderea manifestării, după cuvântul domnului Ovidiu Bojor, a urmat prezentarea firmelor participante si un scurt cuvânt adresat participantilor de către Iuliana Barbu, coorganizator si patron al bine cunoscutei firme băcăuane “Farmacia naturii" si farm. Carmen Ponoran, directorul stiintific al Laboratoarelor Plantextrakt. Atmosfera a fost întretinută de copiii din Ansamblul Folcloric “Flori de Brusturoasa", care i-au încântat pe cei prezenti la eveniment.

Programul a fost unul extrem de variat si interesant, însemnând pe lângă standuri ale producătorilor de suplimente fitoterapice, conferinte, precum si programe artistice cu dansuri si cântece populare, paradă cu costume care simbolizează toamna si bogătiile ei, expozitie de pictură cu peisaje de toamnă - toate realizate de către copii minunati din judetul Bacău.

În cadrul conferintelor organizate pentru informarea publicului larg, Laboratoarele Plantextrakt au fost prezente cu tema “Celula stem vegetală si aportul ei la redobândirea stării de sănătate", prezentată de către farm. Carmen Ponoran. Am dus desigur mesajul nostru pentru întelegerea “misterului “ ascuns în mugurii plantelor - care ne poate ajuta în foarte multe situatii să ne recâstigăm sănătatea.

Vom reveni de fiecare dată cu plăcere la Bacău - fie că este vorba de actiunile întreprinse pentru medici si farmacisti de către Asociatia Română de Gemoterapie si Homeopatie, pe care le sustinem si promovăm, fie la alte actiuni dedicate terapiilor naturale, la care vom fi invitati.

Multumim organizatorilor si în special doamnei Iuliana Barbu - cea care coordonează activitatea firmei "Farmacia naturii" din Bacău - o persoană care se îngrijeste zi de zi de sănătatea băcăuanilor prin terapii naturale.

1919 Vizualizari

Informatii utile

Articole pe teme de interes pentru sustinerea sanatatii

Evenimente

La zi despre actiunile pe care le intreprindem

Picătura verde

Emisiune despre sănătate - cum să o menținem sau să o redobândim cu ajutorul gemoterapiei

Intră în Echipa Plantextrakt

 

Newsletter

Contact

+(4)0264-260688, +(4)0264-260404
 

407059 Rădaia fn,
jud. Cluj, România
 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.