Telefonul pacientului: 0800 800 433 (gratuit in reteaua Romtelecom)
Program de apelare: Luni - Vineri, intre 9.00 - 11.00
 
Miercuri, 25 Iunie 2014 00:00

Lansarea gamei de gemoterapice concentrate Plantextrakt

Un eveniment care marchează 20 de ani de gemoterapie in Romania

Istoric

In urma cu 20 de ani, la Laboratoarele PlantExtrakt  din Cluj se fabrica primul flacon de macerat glicerinic. Pentru prima oara in Romania, medicii, farmacistii  si pacientii aveau la dispozitie un remediu gemoterapic. Astfel, am inceput sa transformam o stiinta, la vremea aceea putin cunoscuta, intr-o stiinta care este astazi explorata de catre sute de medici si farmacisti – GEMOTERAPIA.

Am construit in 20 de ani un intreg portofoliu de produse gemoterapice (unitare si complexe) si am regasit prin acestea raspunsuri la multe dintre nevoile terapeutice ale pacientilor. Prin experienta medicilor si rezultatele pe care ni le-au impartasit, am dobandit increderea sa mergem mai departe.

Astazi

Astazi, la cateva milioane de flacoane si la multe mii de ore de munca de cercetare distanta, desi multe s-au schimbat, iar PlantExtrakt a devenit un reper in ce priveste gemoterapia, fitoterapia si homeopatia in Romania, ceva a ramas totusi la fel:  pasiunea si preocuparea continua de a pune la dispozitia dumneavoastra cele mai bune remedii naturale, fabricate in cele mai bune conditii, din plante proaspete.

De asemenea, nu s-a schimbat pasiunea si determinarea medicilor şi farmaciştilor, cei care au fost alaturi de PlantExtrakt  acum 20 de ani si cei care sunt in numar si mai mare acum. Datorita increderii pe care ne-o acordati si pe care o transferati si altor colegi, iata ca avem din ce in ce mai multi profesionisti din domeniul sanatatii convinsi ca pot imbunatati viata si sanatatea pacientilor utilizand in practica zilnica produsele PlantExtrakt.

Va multumim pentru ca ne-ati hranit entuziasmul in toti acesti ani! Ne-ati oferit motivatia de a continua sa studiem si sa dezvoltam noi remedii naturale.

Sta in esenta noastra sa fim atenti la mesajele pe care dumneavoastra medici, farmacisti si pacienti deopotriva le transmiteti si sa producem remediile de care aveti nevoie.

Am reusit astfel, sa avem argumentele stiintifice, clinice si experimentale pentru a transforma aceasta arta de captare a naturii in beneficii cuantificabile pentru pacienti.

Putem afirma inca o data ca sanatatea se regaseste in valorile simple si perene ale naturii.

Omul Modern

Omul modern, prin avalansa de informatii,  ritmul si stresul cotidian, se desprinde de multe ori de starea de unitate care ii este necesara pentru negativarea repercusiunilor acestor agresiuni.

Suntem in ziua de azi 100% conectati intre noi, intr-un desis de unde electromagnetice care ne agreseaza corpul, dar suntem, in general, deconectati de la Natura, cea care ne poate aduce energii pozitive.

Revenirea la Natura

Ne intrebam CUM?  Cum e posibil ca o papadie sa strapunga stratul de asfalt, cum e posibil ca radacinile unui mic pom sa crape ziduri din beton.

Am putea noi "capta" aceasta energie "incapsulata” in mugure/vlastar/mladita si sa o transferam organismului uman?

Iata ca remediile fito-embrio-terapice  aduc in terapia complementara o componenta de neinlocuit: aceea a fortei imperturbabile a mugurelui, a energiei de neoprit a vlastarului.

An de an, indiferent de schimbarile climatice, de actiunile neglijente ale omului, sau de orice alt factor extern, macesul, bradul, zmeurul, si toate celelalte, inmuguresc si razbat. Aceste plante reusesc sa ne uimeasca  cu frumusetea  si simplitatea mesajului lor, decodificat de noi prin actiunea binefacatoare ce si-o exercita prin administrarea a cateva picaturi.

Relativ tinere in istoria fitoterapiei, remediile gemoterapice completeaza si intregesc ceea ce instinctul atator generatii promotoare ale remediilor fitoterapice au cercetat si utilizat.

Gemoterapie. PlantExtrakt.

De 20 de ani PlantExtrakt propune reconectarea omului cu Natura, oferind remedii naturale preparate prin procesarea plantelor in stare proaspata.

Va propunem acum o noua linie de remedii gemoterapice. Intr-o prezentare moderna si avand o concentratie de 10 ori mai mare, Maceratele Glicerinice Concentrate PlantExtrakt sunt o premiera in Romania.

Utilizate in mod frecvent in alte tari cu traditie in gemoterapie, Maceratele Glicerince Concentrate sunt prescrise si recomandate in paralel cu Maceratele glicerinice in dilutie D1, atat pentru confortul pacientilor foarte "prinsi” cu viata cotidiana, cat si pentru continutul lor scazut de alcool.

Lansarea gamei de gemoterapice concentrate Plantextrakt

3021 Vizualizari

Informatii utile

Articole pe teme de interes pentru sustinerea sanatatii

Evenimente

La zi despre actiunile pe care le intreprindem

Picătura verde

Emisiune despre sănătate - cum să o menținem sau să o redobândim cu ajutorul gemoterapiei

Intră în Echipa Plantextrakt

 

Newsletter

Contact

+(4)0264-260688, +(4)0264-260404
 

407059 Rădaia fn,
jud. Cluj, România
 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.