Telefonul pacientului: 0800 800 433 (gratuit in reteaua Romtelecom)
Program de apelare: Luni - Vineri, intre 9.00 - 11.00
 
Vineri, 24 Iunie 2016 15:06

Laboratoarele Plantextrakt la 25 de ani de activitate

Moment aniversar la cea de-a VII-a Conferință națională de Gemoterapie

A VII-a Conferință națională de Gemoterapie cu participare internațională s-a desfășurat la Cluj-Napoca, în perioada 3-5 iunie 2016, având invitați de seamă din domeniile gemoterapie și fitoterapie: dr. Fernando Pitera din Italia, o autoritate la nivel mondial în domeniul gemoterapiei, Nick Churchill -directorul Școlii online de gemoterapie din Regatul Unit - și invitați din țară – acad. Ovidiu Bojor, dr. Teodor Caba și farm. Horia Bucur.

Aceasta a fost și o CONFERINȚĂ ANIVERSARĂ, marcând cei 25 de ani de activitate ai Laboratoarelor Plantextrakt  în domeniul prelucrării plantelor în stare proaspătă – ca extracte gemoterapice, fitoterapice și medicamente homeopatice – Plantextrakt fiind firma producătoare care a dat naștere acestei noi piețe farmaceutice în România, pe care o dezvoltă în continuare.

Plantextrakt 25 ani

Lucrările conferinței au inclus nume ale medicinii românești care se dedică experimentării și practicării gemoterapiei: dr. Didi Surcel – cercetător imunologie – citologie, dr. Gabriela Ion – cadru didactic la UMF „Carol Davila” și șef de secție la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din București, alături de medici - lectori acreditați ai Asociației Române de Gemoterapie și Homeopatie și de alți medici prescriptori de diferite specialități. Din domeniul farmaceutic au fost prezentate lucrări de cercetare fitochimică realizate de colectivul laboratorului de cercetare al firmei Plantextrakt, condus de dr. chim. farm. Neli Olah.

Plantextrakt 25 ani

2268 Vizualizari

Informatii utile

Articole pe teme de interes pentru sustinerea sanatatii

Evenimente

La zi despre actiunile pe care le intreprindem

Picătura verde

Emisiune despre sănătate - cum să o menținem sau să o redobândim cu ajutorul gemoterapiei

Intră în Echipa Plantextrakt

 

Newsletter

Contact

+(4)0264-260688, +(4)0264-260404
 

407059 Rădaia fn,
jud. Cluj, România
 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.