Telefonul pacientului: 0800 800 433 (gratuit in reteaua Romtelecom)
Program de apelare: Luni - Vineri, intre 9.00 - 11.00
 
Marți, 20 Septembrie 2016 14:00

Apariție editorială - Gemoterapia în România - pagini de istorie contemporană - 1979 - 2016

Gemoterapia este o tânără ramură a fitoterapiei - apărută de doar câțiva zeci de ani pe scena terapiilor complementare , dar care a cucerit rapid medicii, farmaciștii și pacienții deopotrivă, datorită eficienței sale, ușurinței aplicării și biodisponibilității sale crescute.

Specialiștii români au fost printre primii din lume care au sesizat posibilitățile gemoterapiei –la care s-a adăugat și avantajul imens reprezentat de existența unui producător local de extracte gemoterapice de foarte bună calitate - Laboratoarele Plantextrakt.

Vă recomand să parcurgeți pe îndelete frumoasele pagini ale acestei cărți de suflet, specială, stând alături de ea ca alături de un prieten drag și bun, care vă poate schimba energia spre o vibrație mai înaltă și vă poate re-aminti de speranța LUMINII, IUBIRII și a VIEȚII - în momentele în care, poate, ați uitat de ele.

Așa încât, veți putea afla istorisiri fascinante atât de la dr. Teodor Caba – cel dintâi medic care a scris despre gemoterapie în România, de la farmacistul Horia Bucur, cel care prepara în farmacie câteva extracte gemoterapice în anii ’70, sau de la inginerul agronom Alexandru Tokes, care de peste 20 de ani se ocupă la Plantextrakt cu cultivarea și recoltarea plantelor, precum și de la colegii medici și farmaciști din toată România și de la colegi din străinătate - de la dr. Fernando Piterà, din Italia, Nick Churchill din Anglia sau Lauren Hubele din SUA.

Dintre toate cărțile ”istorice”, aceasta îmi este în mod deosebit dragă, întrucât în ea pulsează viața a mai multor generații - toate reunite de Mama Natură în dezvoltarea gemoterapiei (și cu multă smerenie, mă bucur și eu de un mic loc în paginile sale, alături de colegii și profesorii mei minunați).

Realizarea ei a fost coordonată de către doamna farmacist Carmen Ponoran, care a colaborat pentru realizarea interviurilor din carte cu doamna psiholog Anca Ardeleanu, iar pentru capitolele de informare științifică, cu dr. Fernando Piterà, dr. Didi Surcel, farm. Valentina Soroceanu și chim. farm. Neli Olah.
Lansarea cărții s-a realizat într-un cadru festiv, la a VII-a Conferință națională de Gemoterapie cu participare internațională, desfășurată la Cluj-Napoca în acest an.

Este o carte încărcată cu emoții, cuvinte de suflet și de multă energie pozitivă.
Fiecare poveste, fiecare interviu și fiecare intervenție din carte aduce cititorului o vibrație a speranței, a entuziasmului, a bucuriei de a trăi și experimenta viața.
Fiecare om care a fost ”atins” de copiii naturii - de muguri - de gemoterapie - s-a transformat într-un ”ambasador” al Naturii - aducând nu doar cunoașterea științifică și îndemânarea practică medicală - ci și înțelegerea la nivel de suflet și inimă a vibrației luminii și vieții, regăsite în muguri.

Veți descoperi istoria unei familii de suflete - dar și istoria unei pasiuni comune - ce a legat și leagă oameni din perioade de timp diferite și din locuri geografice diferite: gemoterapia și magia acțiunii mugurilor!
Lectură plăcută tuturor!

Dr. Sorina Soescu Constanța

Obs: cartea se poate procura pe site-ul Asociației Române de Gemoterapie și Homeopatie aici

2074 Vizualizari

Informatii utile

Articole pe teme de interes pentru sustinerea sanatatii

Evenimente

La zi despre actiunile pe care le intreprindem

Picătura verde

Emisiune despre sănătate - cum să o menținem sau să o redobândim cu ajutorul gemoterapiei

Intră în Echipa Plantextrakt

 

Newsletter

Contact

+(4)0264-260688, +(4)0264-260404
 

407059 Rădaia fn,
jud. Cluj, România
 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.