Telefonul pacientului: 0800 800 433 (gratuit in reteaua Romtelecom)
Program de apelare: Luni - Vineri, intre 9.00 - 11.00
 
Luni, 20 Aprilie 2015 00:00

Anunț pentru medici și farmaciști

În calitate de sponsor principal, Laboratoarele Plantextrakt anunță organizarea de către Asociaţia Română de Gemoterapie şi Homeopatie, a celei de-a VI-a CONFERINŢE NAŢIONALE DE GEMOTERAPIE CU PARTICIPARE INTERNAŢIONALĂ.

Evenimentul anual al gemoterapiei românești se va desfășura la Timișoara în perioada 22-24 mai. Sunt invitați din Italia, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii: FERNANDO PITERA - autorul lucrării “Compendiu de gemoterapie clinică”, NICK CHURCHILL - directorul Şcolii online de gemoterapie din Marea Britanie; LAUREN HUBELE - gemoterapeut și trainer stil de viață, gemoterapie.

După cele 3 zile dedicate gemoterapiei, luni, 25 mai  (de la 14,30),  medicii și farmaciștii homeopați sunt invitați la un Seminar de homeopatie de excepție, susținut de dr. Pitera, pe tema nosodelor intestinale.

Prof. Pitera a scris,  printre altele, in domeniul homeopatiei, lucrarea “I Nosodi di Bach e Paterson. Storia, Materia Medica e Simbologia dei Nosodi Intestinali”, un material științific ce cuprinde peste 900 de pagini de informații valoroase, cea mai vastă lucrare existentă pe această temă la ora actuală.

Vă așteptăm alături de noi!
Echipa Plantextrakt

4524 Vizualizari

Informatii utile

Articole pe teme de interes pentru sustinerea sanatatii

Evenimente

La zi despre actiunile pe care le intreprindem

Picătura verde

Emisiune despre sănătate - cum să o menținem sau să o redobândim cu ajutorul gemoterapiei

Intră în Echipa Plantextrakt

 

Newsletter

Contact

+(4)0264-260688, +(4)0264-260404
 

407059 Rădaia fn,
jud. Cluj, România
 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.