Telefonul pacientului: 0800 800 433 (gratuit in reteaua Romtelecom)
Program de apelare: Luni - Vineri, intre 9.00 - 11.00
 

Evenimente

Gemoterapia este o tânără ramură a fitoterapiei - apărută de doar câțiva zeci de ani pe scena terapiilor complementare , dar care a cucerit rapid medicii, farmaciștii și pacienții deopotrivă, datorită eficienței sale, ușurinței aplicării și biodisponibilității sale crescute.

Specialiștii români au fost printre primii din lume care au sesizat posibilitățile gemoterapiei –la care s-a adăugat și avantajul imens reprezentat de existența unui producător local de extracte gemoterapice de foarte bună calitate - Laboratoarele Plantextrakt.

Moment aniversar la cea de-a VII-a Conferință națională de Gemoterapie

A VII-a Conferință națională de Gemoterapie cu participare internațională s-a desfășurat la Cluj-Napoca, în perioada 3-5 iunie 2016, având invitați de seamă din domeniile gemoterapie și fitoterapie: dr. Fernando Pitera din Italia, o autoritate la nivel mondial în domeniul gemoterapiei, Nick Churchill -directorul Școlii online de gemoterapie din Regatul Unit - și invitați din țară – acad. Ovidiu Bojor, dr. Teodor Caba și farm. Horia Bucur.

%PM, %12 %581 %2015

Ovidiu Bojor la Cluj

În viață este foarte importantă căutarea și ghidarea după “modele”, oameni care să ne arate că ceea ce este frumos, bun, adevărat, valoros – contează cu adevărat.

Și iată că există oameni care prin lumina lor luminează și calea noastră – sunt mesageri ai speranței în binele care poate triumfa.
Un astfel de mesager  este farmacistul, academicianul, exploratorul, expert al ONU, părintele fitoterapiei moderne românești,  “împăratul plantelor” – cel care a cartagrafiat flora României (străbătând  pe jos peste 40.000 km), mai presus de toate OMUL Ovidiu Bojor.

În calitate de sponsor principal, Laboratoarele Plantextrakt anunță organizarea de către Asociaţia Română de Gemoterapie şi Homeopatie, a celei de-a VI-a CONFERINŢE NAŢIONALE DE GEMOTERAPIE CU PARTICIPARE INTERNAŢIONALĂ.

La 55 de ani de la publicarea primelor studii realizate de către dr.Pol Henry cu extracte obţinute din ţesuturi embrionare vegetale, putem spune că beneficiile gemoterapiei sunt incontestabile. În România aniversăm anul acesta – 2014 – 20 de ani de practică gemoterapică, 20 de ani de la prima producţie de extracte gemoterapice a Laboratoarelor Plantextrakt.

Pol Henry este cel care a comparat iniţial mugurii cu embrionii. Ulterior, odată cu interesul tot mai mare arătat posibilităţilor ce se întrevăd din folosirea în medicină a celuleor stem, ţesuturile meristematice vegetale au fost analizate şi ca sediu al celulelor stem vegetale, căci, pornind de la ele, in vitro, se poate reconstitui întreaga plantă. Prin urmare, găsim stocată în meristem întreaga informaţie necesară pentru dezvoltarea plantei.

Informatii utile

Articole pe teme de interes pentru sustinerea sanatatii

Evenimente

La zi despre actiunile pe care le intreprindem

Picătura verde

Emisiune despre sănătate - cum să o menținem sau să o redobândim cu ajutorul gemoterapiei

Intră în Echipa Plantextrakt

 

Newsletter

 

Contact

+(4)0264-260688, +(4)0264-260404
 

407059 Rădaia fn,
jud. Cluj, România
 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.