Telefonul pacientului: 0800 800 433 (gratuit in reteaua Romtelecom)
Program de apelare: Luni - Vineri, intre 9.00 - 11.00
 

Calitate

calitate

Se pune un accent deosebit pe calitatea produselor, verificările şi testările începând de la controlul purităţii materiilor prime, ambalajelor, continuând cu produsele intermediare, până la produsul finit.

Toate produsele fitoterapice şi homeopatice Plantextrakt sunt fabricate şi controlate conform unor normative, precum Farmacopeea Europeană, Farmacopeea Homeopată Germană, Farmacopeea Franceză sau a specificaţiilor proprii, elaborate în cadrul departamentului Cercetare - Dezvoltare .

Conform procedurilor de asigurare a calităţii, fiecare etapă din procesul de fabricaţie este strict supravegheată de controlori în proces şi înregistrată în documentaţia de fabricaţie a produselor.

Materiile prime, produsele intermediare şi produsele finite sunt analizate în laboratoarele de Control al calităţii – pentru fiecare serie de fabricaţie - în ceea ce priveşte caracteristicile organoleptice, fizico-chimice şi continuţul în substanţe active, folosind metode analitice moderne.

Produsele finite sunt livrate cu certificat de analiză care le atestă calitatea.

Pentru produsele care se trimit pe pieţe externe, certificatele de analiză se emit în limba engleză, germană sau italiană, iar la cererea beneficiarului poate fi eliberată documentaţia completă a produsului, conform cerinţelor Uniunii Europene.

Laboratoarele PlantExtrakt deţin certificarea BPF /GMP - Bună Practică de Fabricaţie - Good Manufacturing Practice - o certificare a sistemului de Asigurare a Calităţii - emisă de către Agenţia Naţională a Medicamentului.

Calitate Plantextrakt
Calitate Plantextrakt
Calitate Plantextrakt
 • Compania +

  Compania Înfiintate in toamna anului 1991 ca firma mixta româno - germana cu sediul la Radaia, 14 km departare de Cluj Napoca, Afla mai mult
 • Calitate +

  Calitate Se pune un accent deosebit pe calitatea produselor, verificările şi testările începând de la controlul purităţii materiilor prime, ambalajelor, continuând Afla mai mult
 • Tehnologii +

  Tehnologii Tehnologiile de fabricaţie a extractelor vegetale marca Plantextrakt asigură păstrarea nealterată a compuşilor activi din plante, în special prin prelucrarea Afla mai mult
 • Agricultura ecologica +

  Agricultura ecologica Plantele folosite la fabricaţia extractelor vegetale Plantextrakt provin din flora spontană – marea majoritate,  din culturi ecologice sau din import, de Afla mai mult
 • 1
GMP
BIO

Informatii utile

Articole pe teme de interes pentru sustinerea sanatatii

Evenimente

La zi despre actiunile pe care le intreprindem

Picătura verde

Emisiune despre sănătate - cum să o menținem sau să o redobândim cu ajutorul gemoterapiei

Intră în Echipa Plantextrakt

 

Newsletter

Contact

+(4)0264-260688, +(4)0264-260404
 

407059 Rădaia fn,
jud. Cluj, România
 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.